Personalsjef til leie

Lei din egen personalsjef!

Mentorama ønsker å imøtekomme et behov hos mindre og mellomstore bedrifter som ikke har egen kompetanse på personalspørsmål. Du kan nå derfor leie din egen personalsjef i den tidsramme du trenger.
2005-02-04 Les mer...


Kundeoversikt

Mentorama hadde følgende kunder i 2003 og 2004:


2005-02-04 Les mer...


Kurs i teamutvikling & coaching

Kurset tar sikte på å gi en grundig innføring i teamutvikling og teamarbeid som drivkraft for organisering og i coaching som en av de viktigste metoder for selvutvikling og ledelsesutvikling i organisasjoner.
2005-01-19 Les mer...


Principles of Productivity

Productivity is a cornerstone as one of the most wanted outcomes of teamwork. Here you will find an article presenting some important principles of productivity written by Tor Dahl, Minnesota, USA, one of the most knowledgeable scholars of productivity in the world.
2005-01-18 Les mer...


Bli med i Mentorama Forum!

Mentorama Forum er et unikt nettbibliotek med relevant og nyttig kunnskap om ledelse, organisasjon og personalutvikling. Forum er under utvikling og vil fungere som en abonnementsordning der du får tilgang i henhold til betalt årsabonnement. Du betaler et relativt beskjedent beløp som åpner opp systematisk og rik kunnskap samlet på ett sted om disse emnene. Tilgjengelig for bruk i bedriften gjennom et kodeord. Mentorama Forum vil bli utviklet i kontakt og etter ønsker fra medlemmene og vi setter igang når et tilstrekkelig antall medlemmer er tilknyttet. Ta kontakt idag for å vise din interesse! jan@mentorama.com


2005-01-18 Les mer...


Mentorama og den kompetanse du møter

Mentorama er en enkeltmannsbedrift med variert erfaring fra toppledelse og rådgiving over 25 år i både offentlig og privat virksomhet, i Norge og i utlandet (UK).
2005-01-18 Les mer...


ICF Ethical Code of Conduct (norsk nedenfor)

Som medlem av NCF er en coach forpliktet til å følge disse etiske reglene.
2005-01-18 Les mer...


Medlem i Nordic Coach Federation

Jan R. Jonassen er som coach i Menorama medlem i NCF, Nordic Coach Federation som igjen er en del av ICF, International Coach Federation. Hva er NCF?

2005-01-18 Les mer...


Påmelding til kurs

Her kan du lese mer om våre kurs, se vår kurskalender eller melde deg på et av våre kurs. Les mer...