Hvordan oppnå topp resultater gjennom teamarbeid og coaching?

Lag/team har vist seg å være svært effektive når komplekse avgjørelser skal tas, i saker med med høy grad av usikkerhet og når kreative løsninger er nødvendige.

Et eksempel på et gjennombrudd ved bruk av team er den prosessen som Toyota har brukt både for å introdusere nye modeller, i produksjonen og nå også på forhandlerplan. Toyota i Haugesund har fordoblet resultatet 3 år på rad siden 2001 og økt kundetilfredshet til 93% etter systematisk opplæring av alle ansatte i forbedringsverktøy, som Kaizen og organisering i små team.

2005-03-17 More...


Ansett rett person og sikre at det forblir slik!.

I rekruttering er man mest opptatt av selve utvelgelsesprosessen og regner seg ferdig når valget er gjort. Men, det er da det begynner! Hvordan skal man sikre at det er rett person på rett plass man har fått og ikke bare rett person?

2005-02-14 Les mer...


NYHET! Hvorfor må topplederne gå?

Hvorfor må topplederne gå?

Det innebærer stor risiko å ha en topplederstilling i dagens hurtigforandrende næringsliv. Den gjennomsnittlige tid som toppleder blir stadig kortere. Månedlig bringer media nyheter om nye avganger; nye avsporinger av strålende karrierer. Hva er det som skjer? Hvorfor må så mange toppledere gå? Hva kan vi lære av de som gikk? Hvilke tegn kan vi se etter som viser at en avsporing kan komme uten kursjustering?
2005-02-10 Les mer...


Hva ser du etter hos en coach?

Du vil selvfølgelig at den coach du velger kan sin teknikk og følger visse etiske retningslinjer. Men vel så viktig er den erfaring som coach og som menneske din coach har. Som en symfonidirigent, kan også en coach sammenlignes med en Bordeaux.

2005-01-20 Les mer...


Kurs i teamutvikling & coaching

Kurset tar sikte på å gi en grundig innføring i teamutvikling og teamarbeid som drivkraft for organisering og i coaching som en av de viktigste metoder for selvutvikling og ledelsesutvikling i organisasjoner.
2005-01-19 Les mer...


Coaching er vejen frem

Med coaching kan virksomhederne opnå højere produktivitet og fastholdelse af medarbejdere
AF CHARLOTTE PASGAARD, Denne artikkel er sakset fra Børsen 27.januar 2004

2005-01-18 Les mer...


Vi driver jo alle coaching, ikke sant?

Vi har jo alle hørt om coaching fra sporten, men tenker ikke over at vi kanskje benytter deler av coachingmetoder når vi fostrer våre barn til gode skolebarn eller guider dem gjennom en vanskelig tid som ungdom. Coaching brukes i ulike varianter og deler i forretningslivet også, men sjelden systematisk.

2005-01-18 Les mer...


Bestill gratis prøvetime

Du betaler ikke for prøvetime, innebærer det reise, kan vi også ta det over telefon.
2005-01-18 Les mer...


Hvorfor coaching?

Folk ønsker å lære nye tenkemåter, oppnå bedre selvinnsikt og oppnå bedre resultater.
2005-01-18 Les mer...


Utvikling

I coaching vil vi utvikle dine evner til erkjennelse, forpliktelse og handling. Vi vil videre finne ut betingelsene for dine handlinger slik at det blir lettere å gjøre det ikke bare ville det.......
2005-01-18 Les mer...


Forventninger

Hva kan du forvente av en coachingavtale og hva vil coach forvente av deg som klient?
2005-01-18 Les mer...


Hvordan foregår coaching?

Hver coachingseanse har kun fokus på coachee/klienten som mottar coaching. Som coachee vil du derfor føle full oppmerksomhet om deg og dine utfordringer. Det gir dine egne tanker og mål dobbel kraft!
2005-01-18 Les mer...


Coachingprinsipper

Disse prinsippene bruker vi når vi gir coaching:
2005-01-18 Les mer...


Påmelding til kurs

Her kan du lese mer om våre kurs, se vår kurskalender eller melde deg på et av våre kurs. Les mer...